Llopis (Ciutadans) es reivindica com l’alcalde de tots els roquetencs.

Dublin Core

Títol

Llopis (Ciutadans) es reivindica com l’alcalde de tots els roquetencs.

Autor

Gustau Moreno

Descripció

Joaquim Llopis opta per tercera vegada a l’alcaldia de Roquetes, ara com a cap de llista de Ciutadans. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Llopis s’ha reivindicat com el candidat de l’única llista 100% constitucionalista de Roquetes.

El candidat de Ciutadans ha assegurat que el seu projecte per a Roquetes és “molt ambiciós”. Però per damunt ha destacat una rebaixa dels impostos municipals. De fet, ha assegurat que si és alcalde rebaixarà l’IBI un 20%.

A banda, Llopis ha defensat un ús exclusivament industrial per a les antigues naus de Lear, i ha dit que el centre de dia hauria de construir-se en un lloc més proper al centre de Roquetes. A més, ha proposat dinamitzar el mercat municipal.

Llopis també ha promès una aposta més ferma pel turisme i la millora de les instal·lacions esportives, tant del camp de futbol com de les piscines d’estiu.

Font

La Marfanta

Data

16/05/2019

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Gustau Moreno, “Llopis (Ciutadans) es reivindica com l’alcalde de tots els roquetencs.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 29 març de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/13266.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>