Primera victòria del Jesús i Maria, a Roquetes (2-3).

Dublin Core

Títol

Descripció

El Jesús i Maria va imposar-se a Roquetes (2-3), sumant el primer triomf de la lliga. Sergio Ruiz va marcar aviat el 0-1. Cessay va empatar per al Roquetenc amb una pilota a l’esquena dels centrals visitants que va saber aprofitar. Abans del descans amb una volea, el partidalenc Aleix va fer l’1-2 amb el que es va arribar al descans. A la represa, Sergio Ruiz, aprofitant un rebuig d’Iniesta va establir l’1-3. Cessay, de penal, reduiria distàncies. Però el Roquetenc, tot i intentar-ho i reclamar un penal a Quim Sancho, no va poder empatar i segueix sense guanyar.