Acte a Roquetes i marxa entre Vinaròs i la Ràpita per reivindicar el referèndum de l’1-O.

Dublin Core

Títol

Acte a Roquetes i marxa entre Vinaròs i la Ràpita per reivindicar el referèndum de l’1-O.

Autor

Canal 21
Sílvia Alarcón

Descripció

https://youtu.be/I6PjRzUAGHQ
El proper 2 d’octubre l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i la Plataforma Decidim han organitzat una marxa entre Vinaròs i la Ràpita, amb l’objectiu de reivindicar el referèndum de l’1-O. La marxa, que es farà el 2 d’octubre, té per lema ‘La mateixa arrel’, recorrerà 20 quilòmetres, i és una de les tres marxes organitzades al conjunt de Catalunya per reivindicar el referèndum de l’1 d’Octubre. Un dia abans de la marxa, el mateix 1 d’octubre, se celebrarà un acte al pavelló de Roquetes organitzat per l’ANC.

La marxa del 2 d’octubre s’iniciarà a les dos de la tarda des de l’Ajuntament de Vinaròs i recorrerà 20 quilòmetres de la carretera N-340, fins a la Ràpita, amb una previsió d’arribada a les vuit de la tarda. Hi haurà diferents punts d’incorporació a la marxa per aquells caminants que no arrenqui des de Vinaròs i també busos llançadora.

Font

La Marfanta

Data

23/09/2021

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Canal 21 i Sílvia Alarcón, “Acte a Roquetes i marxa entre Vinaròs i la Ràpita per reivindicar el referèndum de l’1-O.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 27 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/14645.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>