Sara Bosque Piñol és la primera nascuda del 2018 a l’Ebre.

Títol

  • Sara Bosque Piñol és la primera nascuda del 2018 a l’Ebre.

Matèries

Descripció

A les Terres de l’Ebre ha estat una nena la primera nascuda enguany. Va néixer poc després de l’hora de dinar del dia 1 i els seus pares van celebrar l’entrada a l’any nou des de l’hospital. Són de Roquetes i van tenir a la Sara a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Sara Bosque Piñol és el nom de la primera nou nascuda ebrenca. Va néixer poc després de les tres de la tarda i va pesar 2 quilos 300 grams. Tot i que el part va ser bastant llarg, va transcórrer sense cap tipus de complicació i al final la Veronica va donar llum a la seva filla.

Degut a que la mare sofria diabetis gestacional, tenien que que ingressar el dia 1 de gener pel matí perquè li provoquessin el part poc abans de lo previst. Finalment no va fer falta ja que la nena va decidir posar-se de camí per si sola la nit del passat 31 de desembre.

Verònica i Ivan porten tota gairebé tota la vida emparellats. Es van conèixer a través d’internet de manera totalment casual. Una d’aquestes casualitats fortuïtes que quinze anys després els ha portat a començar el 2018 com una família de tres., https://youtu.be/sga1rP1utRU

Font

Ebredigital

Data

Llengua

Tipus

02/01/2018

Català

video/mp4

Fitxers

Cita

“Sara Bosque Piñol és la primera nascuda del 2018 a l’Ebre.,” dins Biblioteca Digital Roquetes, Document 9230, http://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/9230, (creat el 2018).