Varietat als marcadors per al Volei Roquetes.

Títol

  • Varietat als marcadors per al Volei Roquetes.

Matèries

Descripció

Jornada de volei al pavelló de Roquetes on tots els equips del conjunt local jugaven a casa.

Les més petites del Club Volei Roquetes, l'infantil femení, aconseguien la victòria en un partit molt treballat contra el Salou, que feia afició, on començaven perdent, però van aconseguir remuntar les jugades de les visitants al segon set. Les roquetenques van tenir jugades per destacar de cara a un futur.

L'equip cadet i juvenil femení rebien al volei de Sabadell. Les cadets, no van tenir sort, ja que perdien per 0-3, tot i fer un bon primer set, 23-25. Als altres sets tampoc van poder superar les sabadellenques.

Les visitants jugaven més ben posicionades al camp i més ben estructurades tècnica i tàcticament.

Les juvenils però s'enduien la victòria per 3-0, tot i l'aparent facilitat en la victòria no va ser així, l'equip de Sabadell va fer que s'esforcessin molt per guanyar.

El juvenil masculí perdia per un ajustadíssim 2-3. A l'últim set, els de Terrassa sortien molt forts, fet que els va permetre superar els roquetencs, els quals estaven cometent molts errors.

La pròxima jornada, tots els equips del Club Volei Roquetes es desplacen fora. El Sènior visitarà les pistes de l'Arenys. Les fèmines es desplacen al Vallès, l'infantil femení a l'Ametlla del Vallès i per últim, el juvenil masculí visitarà al voleibol de Mataró., https://youtu.be/HnGDV3Tatbk

Font

Cop d'ull

Data

Llengua

Tipus

29/03/2018

Català

video/mp4

Fitxers

Cita

“Varietat als marcadors per al Volei Roquetes.,” dins Biblioteca Digital Roquetes, Document 9528, http://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/9528, (creat el 2018).