Llopis (Ciutadans) es reivindica com l’alcalde de tots els roquetencs.

Títol

  • Llopis (Ciutadans) es reivindica com l’alcalde de tots els roquetencs.

Matèries

Descripció

Joaquim Llopis opta per tercera vegada a l’alcaldia de Roquetes, ara com a cap de llista de Ciutadans. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Llopis s’ha reivindicat com el candidat de l’única llista 100% constitucionalista de Roquetes.

El candidat de Ciutadans ha assegurat que el seu projecte per a Roquetes és “molt ambiciós”. Però per damunt ha destacat una rebaixa dels impostos municipals. De fet, ha assegurat que si és alcalde rebaixarà l’IBI un 20%.

A banda, Llopis ha defensat un ús exclusivament industrial per a les antigues naus de Lear, i ha dit que el centre de dia hauria de construir-se en un lloc més proper al centre de Roquetes. A més, ha proposat dinamitzar el mercat municipal.

Llopis també ha promès una aposta més ferma pel turisme i la millora de les instal·lacions esportives, tant del camp de futbol com de les piscines d’estiu. , https://youtu.be/g5SrMHBglP8

Autor

Font

Gustau Moreno

La Marfanta

Data

Llengua

Tipus

16/05/2019

Català

video/mp4

Fitxers

Cita

Gustau Moreno, “ Llopis (Ciutadans) es reivindica com l’alcalde de tots els roquetencs. ,” dins Biblioteca Digital Roquetes, Document 13266, http://bibliotecaroquetes.cat/items/show/13266, (creat el 2019).