ERC de Roquetes vol convertir la Casa Travalen alberg i centre social.

Dublin Core

Títol

ERC de Roquetes vol convertir la Casa Travalen alberg i centre social.

Autor

Canal Terres de l'Ebre

Descripció

Esquerra Roquetes vol rehabilitar la casa de Traval, antiga residència senyorial, ubicada a la Raval Nova de Roquetes, i convertir-la en un alberg i centre social per entitats i associacions.
Després de mesos de gestions amb els propietaris i amb el vistiplau de la Comissió d’Urbanisme de les Terres de l’Ebre, la cessió d’aquest edifici a l’ajuntament; així com la modificació urbanística de la zona va ser aprovada per unanimitat en un ple extraordinari aquest dimarts, a cost cero. Un espai on també es vol habilitar una zona verda i d’esbarjo pels infants
Un edifici emblemàtic i catalogat pel seu patrimoni artístic i arquitectònic. Un cop adquirit està previst executar un projecte de restauració de les diverses estàncies, entre elles la biblioteca que compta amb exemplars i documents que s’hauran de catalogar.

Data

22/05/2019

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Canal Terres de l'Ebre, “ERC de Roquetes vol convertir la Casa Travalen alberg i centre social.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 29 març de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/13268.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>