Usuaris de la Fundació Mercè Pla exposen "pinzellades especials" a Roquetes.

Títol

  • Usuaris de la Fundació Mercè Pla exposen "pinzellades especials" a Roquetes.

Matèries

Descripció

La biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà exposarà des d’aquest dijous “Pinzellades especials”. Es tracta de les pintures realitzades al taller d’expressió artística del Centre Ocupacional de la Fundació Mercè Pla per part de 24 persones usuàries. De fet, la mostra consta de 24 pintures més una de col·lectiva. La monitora del Centre Ocupacional, Sara Fernández, ha explicat que el projecte sorgeix davant la necessitat de les persones usuàries d’expressar la seva creativitat, amb el reciclatge com a tema central.

Els usuaris del taller d’expressió artística han comptat amb la col·laboració de la pintora i escultora Vanessa Vallès. Fernández ha explicat que la finalitat de l’exposició és promoure la inclusió social i posar de relleu la capacitat creativa de les persones amb discapacitat.

Quatre dels autors dels quadres que s’exposen a la biblioteca ens han explicat els colors i materials que han utilitzat, i el que han volgut expressar.

L’exposició es pot veure durant els mesos de juny i juliol. , https://youtu.be/ypfR9Kwg_l0

Autor

Font

Cinta Bonet, Canal 21

Cop d'ull

Data

Llengua

Tipus

07/06/2019

Català

video/mp4

Fitxers

Cita

Cinta Bonet i Canal 21, “Usuaris de la Fundació Mercè Pla exposen "pinzellades especials" a Roquetes.,” dins Biblioteca Digital Roquetes, Document 13275, http://bibliotecaroquetes.cat/items/show/13275, (creat el 2019).