Usuaris de la Fundació Mercè Pla exposen "pinzellades especials" a Roquetes.

Dublin Core

Títol

Usuaris de la Fundació Mercè Pla exposen "pinzellades especials" a Roquetes.

Autor

Cinta Bonet
Canal 21

Descripció

La biblioteca de Roquetes Mercè Lleixà exposarà des d’aquest dijous “Pinzellades especials”. Es tracta de les pintures realitzades al taller d’expressió artística del Centre Ocupacional de la Fundació Mercè Pla per part de 24 persones usuàries. De fet, la mostra consta de 24 pintures més una de col·lectiva. La monitora del Centre Ocupacional, Sara Fernández, ha explicat que el projecte sorgeix davant la necessitat de les persones usuàries d’expressar la seva creativitat, amb el reciclatge com a tema central.

Els usuaris del taller d’expressió artística han comptat amb la col·laboració de la pintora i escultora Vanessa Vallès. Fernández ha explicat que la finalitat de l’exposició és promoure la inclusió social i posar de relleu la capacitat creativa de les persones amb discapacitat.

Quatre dels autors dels quadres que s’exposen a la biblioteca ens han explicat els colors i materials que han utilitzat, i el que han volgut expressar.

L’exposició es pot veure durant els mesos de juny i juliol.

Font

Cop d'ull

Data

07/06/2019

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Cinta Bonet i Canal 21, “Usuaris de la Fundació Mercè Pla exposen "pinzellades especials" a Roquetes.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 25 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/13275.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>