Roquetes renova i millora els escocells de l’avinguda Port de Caro i carrer Major.

Títol

  • Roquetes renova i millora els escocells de l’avinguda Port de Caro i carrer Major.

Matèries

Descripció

L’Ajuntament de Roquetes està realitzant unes obres de millora als escocells dels arbres situats a l’avinguda Port de Caro i carrer Major, la principal artèria viària de la ciutat. Els treballs consisteixen en la col·locació, als forats dels arbres, d’unes petites pedres de color marró amb resina que han de permetre que l’aigua filtre a la terra i els arbres puguen continuar creixent, al mateix temps que també es millora la seua imatge visual.

El regidor d’Obres Públiques, Serveis i Béns de Roquetes, Ivan Garcia, ha explicat que l’actuacióha estat motivada “per una proposta amb forma de moció, que va presentar el portaveu del grup municipal de Ciutadans, Ximo Llopis, tot i que des de l’equip de govern ja es tenia contemplada”. Garcia tamé ha volgut destacar que “a més de millorar la imatge del carrer principal de Roquetes, l’arranjament d’aquests escocells permetrà una millor neteja de l’entorn dels arbres i millorarà l’accessibilitat al seu voltant, sobretot el pas de cadires de rodes, perquè ara queda tot al mateix nivell de la vorera”.

En total, segons l’Ajuntament, s’arranjaran més d’un centenar d’arbres de la via principal de la ciutat, i properament també s’actuarà als arbres del carrer Pare Romanyà, tot aprofitant les obres de millora que s’han de fer a les voreres, i que aviat començaran., https://youtu.be/QwuJWjoQrbs

Autor

Font

Antena Caro

La Marfanta

Data

Llengua

Tipus

12/03/2020

Català

video/mp4

Fitxers

Cita

Antena Caro, “Roquetes renova i millora els escocells de l’avinguda Port de Caro i carrer Major.,” dins Biblioteca Digital Roquetes, Document 13546, http://bibliotecaroquetes.cat/items/show/13546, (creat el 2020).