Roquetes es reivindica com a ‘balcó de les Terres de l’Ebre’ en el seu 170è aniversari.

Dublin Core

Títol

Roquetes es reivindica com a ‘balcó de les Terres de l’Ebre’ en el seu 170è aniversari.

Autor

Antena Caro
Canal 21

Descripció

L’Ajuntament de Roquetes ha publicat este dimarts, 14 d’abril, un nou vídeo de promoció turística en què es reivindica com el “balcó de les Terres de l’Ebre”, just en un moment en què els balcons han recuperat un protagonisme especial arran de la crisi del coronavirus. El vídeo, que ha estat realitzat per Roquetes Comunicació, s’ha difòs coincidint amb la celebració dels 170 anys del municipi. De fet, enguany la celebració de la festa local del 14 d’Abril s’ha vist alterada a causa de la pandèmia de la covid-19 i el confinament de la població per l’estat d’alarma.

Amb tot, sí que s’ha fet música des dels balcons. Els músics de la Lira Roquetense han ofert un concert, cadascú des de casa seua, a les dotze del migdia., L’alcalde de Roquetes, Paco Gas, també des del seu confinament, ha enviat un missatge a totes les roqueteres i roqueteros per celebrar la Festa del 14 d’abril, que commemora la data del 14 d’abril de l’any 1850, quan es constituïa el primer Ajuntament de Roquetes després de segregar-se de Tortosa per un reial decret d’Isabel II.

Data

14/04/2020

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Antena Caro i Canal 21, “Roquetes es reivindica com a ‘balcó de les Terres de l’Ebre’ en el seu 170è aniversari.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 25 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/13722.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>