Ebrí (PSC) reclama la creació d’un servei de menjador a la nova llar d’infants de Roquetes.

Dublin Core

Títol

Ebrí (PSC) reclama la creació d’un servei de menjador a la nova llar d’infants de Roquetes.

Autor

Gustau Moreno
Canal 21

Descripció

La portaveu del PSC de Roquetes, Georgina Ebrí, ha volgut explicar el vot contrari del seu grup a l’aprovació del reglament de la nova llar d’infants municipal. Ebrí ha recordat que el PSC fa molts anys que reivindicava este equipament a Roquetes, però ha lamentat que no s’han introduït prou criteris socioeconòmics per accedir a la llar d’infants. Segons Ebrí, es dona l’esquena a moltes famílies en situació de vulnerabilitat. Per exemple, ha explicat que s’ha optat per un servei de carmanyola, en lloc d’un menjador escolar.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, la també diputada al Parlament ha confirmat que els socialistes ja han registrat la bateria de preguntes per aclarir les presumptes irregularitats detectades en els convenis de pràctiques de l’institut de l’Ebre de Tortosa. Ebrí ha reclamat al govern català que actue amb transparència, perquè els fets denunciats per dos professors “són greus”.

Font

La Marfanta

Data

29/02/2024

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Gustau Moreno i Canal 21, “Ebrí (PSC) reclama la creació d’un servei de menjador a la nova llar d’infants de Roquetes.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 28 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/15962.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>