Dos socorristes de Roquetes i Sant Jaume viatgen a Lesbos per ajudar els refugiats

Títol

  • Dos socorristes de Roquetes i Sant Jaume viatgen a Lesbos per ajudar els refugiats

Matèries

Descripció

L’Ajuntament de Roquetes ha fet entrega aquest dimecres d’un xec de 500 euros a Raúl Clemente. Es tracta d’un dels dos socorristes voluntaris de les Terres de l’Ebre que la setmana vinent viatjaran a Lesbos per ajudar als refugiats sirians. Clemente, marxa junt amb un socorrista de Sant Jaume d’Enveja, Ferran Gisbert, i deu més del Camp de Tarragona preparats i equipats per realitzar tasques de rescat a les platges de Lesbos. Clemente ha afirmat ser conscient que el que es trobaran serà molt dur.

Més enllà de realitzar tasques humanitàries, el grup de socorristes voluntaris que viatgen a Lesbos volen que aquesta campanya també formi part d’un projecte educatiu que els permeti transmetre tots aquells valors que adquireixen.

L’alcalde de Roquetes, Francesc Gas, ha afirmat que tot i tractar-se d’una petita aportació l’Ajuntament no podia deixar de col·laborar amb un roquetero que voluntàriament es desplaçarà per ajudar aquells que més ho necessiten.

Clemente i els seus companys viatjaran a Lesbos el proper dimarts 26 d’abril i fins a l’11 de maig., https://youtu.be/RyQlawLovUs

Autor

Font

Cinta Bonet

Cop d'ull

Data

Llengua

Tipus

20/04/2016

Català

audio/mp3

Fitxers

Cita

Cinta Bonet, “Dos socorristes de Roquetes i Sant Jaume viatgen a Lesbos per ajudar els refugiats,” dins Biblioteca Digital Roquetes, Document 5786, http://bibliotecaroquetes.cat/items/show/5786, (creat el 2016).