Reconeixement a l’Ajuntament de Roquetes amb el distintiu de la FUE.

Títol

  • Reconeixement a l’Ajuntament de Roquetes amb el distintiu de la FUE.

Matèries

Descripció

L'Ajuntament de Roquetes rep el reconeixement de la Generalitat de Catalunya per la implantació de la Finestreta Única Empresarial per haver adoptat les mesures necessàries perquè els procediments per a l’accés i l’exercici de l’activitat econòmica es puguin iniciar i finalitzar per canals habilitats per la Finestreta única Empresarial (FUE).

L'Ajuntament de Roquetes ha rebut el reconeixement de la Generalitat de Catalunya per la implantació de la Finestreta Única Empresarial (FUE). El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha agraït el nostre compliment al que disposa la llei 16/2015, de simplificació de l'activitat administrativa de l'Administració de la Generalitat i dels governs locals de Catalunya i d'impuls de l'activitat econòmica i el compromís en l’impuls econòmic dels emprenedors i empresaris del nostre municipi, en fer possible la col·laboració entre administracions i també en assumir, en primera persona, aquest colideratge tant necessari per al creixement i l’impuls econòmic del nostre país.

La FUE és la xarxa interadministrativa de referència de les persones emprenedores, empresàries i intermediàries en la seva relació amb les administracions catalanes, amb independència de quina sigui l'administració responsable i ha d'incorporar tots els tràmits i serveis que s'hagin de realitzar per exercir l'activitat empresarial, al llarg de tot el cicle de vida d'una empresa.

Aquesta adhesió suposa, doncs, un compromís ferm de l'Ajuntament per a l'impuls econòmic dels emprenedors i empresaris del nostre municipi, tot fent possible la col·laboració entre administracions.

Autor

Ajuntament de Roquetes

Data

Llengua

Tipus

25/05/2017

Català

application/pdf

Fitxers

Cita

Ajuntament de Roquetes, “Reconeixement a l’Ajuntament de Roquetes amb el distintiu de la FUE.,” dins Biblioteca Digital Roquetes, Document 9016, http://bibliotecaroquetes.cat/items/show/9016, (creat el 2017).