Una il·lustració d'Ignasi Blanch, imatge del Festival Nacional de Poesia 2017.

Títol

  • Una il·lustració d'Ignasi Blanch, imatge del Festival Nacional de Poesia 2017.

Matèries

Descripció

Una il·lustració d’Ignasi Blanch és la imatge del Festival Nacional de Poesia d’enguany. Fins avui fotògrafs, dibuixants i dissenyadors gràfics han donat imatge a les diferents edicions del festival de poesia.
Del 15 al 22 d’octubre Sant Cugat acollirà el Festival Nacional de Poesia que enguany arriba a la 17a edició. L’acte inaugural es farà el diumenge 15 d’octubre a les set de la tarda al Teatre-Auditori. Estarà dedicat a Josep Palau i Fabre i anirà a càrrec de Maria Arnal i Marcel Bagès. La Nit de poesia, que aquesta any estarà dirigida per Sebastià Portell, es farà el 19 d’octubre a les 21:00 al Teatre Auditori. En l’espectacle “Correspondències” hi participaran Rosina Ballester, Eduard Sanahuja, Odile Arqué, Sebastià Perelló, Joan Duran, Rubén Luzón, Míriam Cano i Maria Carrera. Hi haurà una actuació musical a càrrec d’Andrea Motis, Joan Chamorro i Ignasi Terraza. Entre les actuacions destacades del Festival hi ha “Màrius Torres: un poeta líric”, amb Emma Vilarasau, Jordi Boch i el Quartet Sound Boulevard, i “Desbesar versos: Bartomeu Rosselló-Pòrcel i Josep Palau i Fabre” amb Maria del Mar Bonet, Biel Mesquida i Dani Espasa que podrem veure dissabte 21 d’octubre a l’Escola de Música Victòria dels Àngels.

El Festival va més enllà de les dates esmentades i hi ha el Festival Off que dura del 4 d’octubre al 29 de novembre.

Data

Llengua

Tipus

18/09/2017

Català

application/pdf

Fitxers

Cita

“Una il·lustració d'Ignasi Blanch, imatge del Festival Nacional de Poesia 2017. ,” dins Biblioteca Digital Roquetes, Document 9136, http://bibliotecaroquetes.cat/items/show/9136, (creat el 2017).