Roquetes planta pins pinyoners a la Via Verda per celebrar la Festa de l'Arbre.

Títol

  • Roquetes planta pins pinyoners a la Via Verda per celebrar la Festa de l'Arbre.

Matèries

Descripció

El Grup de Joves Roquetes i l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Roquetes van organitzar aquest diumenge una nova edició de la Festa de l'Arbre amb la participació de més de 150 persones. La majoria dels assistents, pares amb els seus fills, van poder plantar un pi pinyoner a la Via Verda, a la zona del pont del canal de la dreta de l'Ebre. A cada arbre es van lligar etiquetes amb el nom de les persones que el va plantar, perquè el puguen identificar, cuidar-lo i observar-ne el creixement.

Àngels Viladot, membre del Grup de Joves Roquetes, es mostrava satisfeta per la bona acollida que està tenint aquesta festa part de la gent d'ençà que es va recuperar el 2016.

En aquesta tercera edició, la gran novetat, a més de la col·laboració habitual dels centres escolars, és la participació per primera vegada les llars d'infants de la ciutat.

Per la seua part l'alcalde de Roquetes, Paco Gas, agraïa la iniciativa del Grup de Joves de recuperar la Festa de l'Arbre i destacava la línia política que segueix l'Ajuntament en la reforestació d'espais lúdics i municipals com la Via Verda.

La Festa de l'Arbre de Roquetes va acabar amb un aperitiu per a tots aquells que van plantar un arbre. , https://youtu.be/0OoQmT9YGk4

Autor

Font

Albert Pascual, Canal 21

La Marfanta

Data

Llengua

Tipus

08/05/2018

Català

video/mp4, image/jpeg

Fitxers

Cita

Albert Pascual i Canal 21, “Roquetes planta pins pinyoners a la Via Verda per celebrar la Festa de l'Arbre.,” dins Biblioteca Digital Roquetes, Document 9572, http://bibliotecaroquetes.cat/items/show/9572, (creat el 2018).