El conseller de Treball inaugura el nou Club Social Terres de l’Ebre.

Títol

  • El conseller de Treball inaugura el nou Club Social Terres de l’Ebre.

Matèries

Descripció

https://youtu.be/HW_vkWw3IsA, Els anomenats clubs socials atenen persones amb malaltia mental que tenen dificultats en la inclusió social i comunitària. Implantats arreu del territori, fins ara el servei no existia a les Terres de l’Ebre. Ara s’ha estrenat a Amposta amb l’objectiu d’empoderar i donar suport al projecte de vida de les persones amb un trastorn mental, que veuen ocupat així una part del temps lliure.

Gestionat per l’Associació de Familiars de Malalts Mentals, s’ubica al carrer Amèrica i també dona suport a les famílies. Té una capacitat per atendre una vintena de persones, que hi poden acudir a les tardes. S’organitzen tallers però també sortides culturals i activitats autogestionades.

La Generalitat ha destinat enguany més de 40.000 euros a la posada en marxa de l’equipament. En la primera visita territorial arreu del país, el conseller també ha visitat el Servei d’Intervenció Socioeducativa per infants i adolescents de Tortosa i a Roquetes ha presentat la segona edició del Programa Noves Oportunitats.

Autor

Canal Terres de l'Ebre

Data

Llengua

Tipus

06/07/2018

Català

video/mp4

Fitxers

Cita

Canal Terres de l'Ebre, “El conseller de Treball inaugura el nou Club Social Terres de l’Ebre.,” dins Biblioteca Digital Roquetes, Document 9762, http://bibliotecaroquetes.cat/items/show/9762, (creat el 2018).