L’alcalde de Roquetes, Francesc Gas, nou diputat provincial.

Títol

  • L’alcalde de Roquetes, Francesc Gas, nou diputat provincial.

Matèries

Descripció

Francesc Gas, alcalde de Roquetes, i Joaquim Nin, alcalde d’Albinyana han pres possessió com a diputats de la Diputació de Tarragona aquest dimarts 7 d’agost durant un ple extraordinari.

Francesc Gas ha pres possessió del càrrec de diputat dins del grup d’ERC per al Partit Judicial de Tortosa, en substitució de Gervasi Aspa que també va deixar el càrrec recentment. Per la seva banda, Joaquim Nin ocuparà l’escó de CiU del Partit Judicial del Vendrell que va deixar vacant la diputada Montserrat Carreras en renunciar al càrrec durant el ple del passat 27 de juliol.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha donat la benvinguda als dos nous diputats durant la sessió plenària, on han recollit les corresponents credencials.

En la fórmula per prometre el càrrec, Gas ha incorporat el record als presos polítics i exiliats, recordant que tenien un mandat popular, el van voler exercir i des de l’Estat se’ls ho va impedir.
, https://youtu.be/3fiUtd7zpO8

Font

Ebredigital, Canal Terres de l'Ebre

Data

Llengua

Tipus

07/08/2018

Català

image/jpeg, video/mp4

Fitxers

Cita

“L’alcalde de Roquetes, Francesc Gas, nou diputat provincial.,” dins Biblioteca Digital Roquetes, Document 9788, http://bibliotecaroquetes.cat/items/show/9788, (creat el 2018).