Un discurs de Carme Forcadell tancarà l’acte de l’ANC a Roquetes per reivindicar l’1-O.

Dublin Core

Títol

Un discurs de Carme Forcadell tancarà l’acte de l’ANC a Roquetes per reivindicar l’1-O.

Autor

Gustau Moreno
Canal 21

Descripció

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ja té a punt l’acte del pavelló de Roquetes per reivindicar l’1-O. Hi participaran poetes de Versos contra la Violència i l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell. Serà a partir de les vuit del vespre al pavelló de Roquetes, on fa quatre anys va haver-hi un dels punt de votació que va ser objecte dels antiavalots. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, un dels membres de l’ANC de les Terres de l’Ebre, Miquel Franch, ha fet una crida a la mobilització.

De fet, durant el referèndum de l’1 d’Octubre va defensar les urnes al pavelló de Roquetes. Franch recorda aquells fets amb molta il·lusió i tristor a la vegada. L’endemà de l’acte a Roquetes, dissabte 2 d’octubre, hi haurà una marxa reivindicativa entre Vinaròs i la Ràpita, que tindrà la seua rèplica en altres llocs del país. La secretària nacional de l’ANC, Pepita Boix, ha explicat la logística de la marxa a peu, en què hi haurà busos llançadora i punts d’avituallament per facilitar el desplaçament dels participants.

Font

La Marfanta

Data

27/09/2021

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Gustau Moreno i Canal 21, “Un discurs de Carme Forcadell tancarà l’acte de l’ANC a Roquetes per reivindicar l’1-O.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 27 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/14647.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>