Balcells anuncia l’encàrrec de la segona part del pla funcional del nou hospital de l’Ebre.

Dublin Core

Títol

Balcells anuncia l’encàrrec de la segona part del pla funcional del nou hospital de l’Ebre.

Autor

Cinta Bonet
Canal 21

Descripció

En els propers dies el departament de Salut licitarà la segona part del pla funcional del nou hospital de les Terres de l’Ebre per definir els processos assistencials. Així ho ha avançat el conseller de Salut, Manel Balcells, durant una visita d’obres al CAP de Roquetes. El conseller ha remarcat que l’avanç en l’elaboració d’aquest pla referma la consolidació del projecte del nou hospital.

Respecte les obres d’ampliació del CAP de Roquetes, Balcells ha confirmat que estaran apunt d’aquí a dos mesos. S’hi traslladarà l’activitat de rehabilitació de baix i mitja complexitat de l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta, així com l’activitat de rehabilitació del CAP Baix Ebre, amb més serveis.

Sobre la delicada situació econòmica de l’Hospital de la Santa Creu de Jesús, Balcells ha explicat que s’està treballant en una pla de viabilitat per corregir el dèficit que arrossega el centre. El govern de Tortosa va constatar que el dèficit de l’hospital de Jesús és d’un 1’6 milions d’euros.

Font

La Marfanta

Data

11/04/2024

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Cinta Bonet i Canal 21, “Balcells anuncia l’encàrrec de la segona part del pla funcional del nou hospital de l’Ebre.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 30 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/16057.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>