Salvadó comença el camí cap al 12-M amb el missatge que ERC és la garantia per fer avançar les Terres de l’Ebre.

Dublin Core

Títol

Salvadó comença el camí cap al 12-M amb el missatge que ERC és la garantia per fer avançar les Terres de l’Ebre.

Autor

Cinta Bonet
Canal 21

Descripció

ERC afirma que és la garantia per fer avançar les Terres de l’Ebre. El primer candidat de la Federació de l’Ebre d’ERC a les eleccions del 12-M, Albert Salvadó, ha presentat els integrants ebrencs que l’acompanyaran des de la plaça exterior del Parador de Tortosa. Salvadó ha afirmat que, en menys de tres anys, el govern d’ERC ha fixat les bases per al futur del territori amb projectes estratègics com l’ampliació del Catalunya Sud o el Fons de Transició Nuclear.

En aquest sentit, Salvadó ha remarcat que el de Pere Aragonés estat “l’únic” govern cent per cent antitransvasista. Per Salvadó ha quedat demostrada l’aposta i el compromís d’ERC per una nova cultura de l’aigua.

També ha assegurat que l’acompanya un equip solvent, amb capacitat de governar i fer avançar les Terres de l’Ebre, una prioritat, afirma, per als republicans.

Acompanyen a Salvadó la diputada i regidora tortosina Maria Jesús Viña en el número 5; seguida de la directora de l’Idece, la flixanca Norma Pujol en el 7, i també l’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia, en el número 16.

Font

La Marfanta

Data

10/04/2024

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Cinta Bonet i Canal 21, “Salvadó comença el camí cap al 12-M amb el missatge que ERC és la garantia per fer avançar les Terres de l’Ebre.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 29 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/16058.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>