Més de 500 persones pujaran a Caro per reclamar la llibertat dels presos.

Dublin Core

Títol

Més de 500 persones pujaran a Caro per reclamar la llibertat dels presos.

Autor

Cinta Bonet
Canal 21

Descripció

Més de 10.000 persones pujaran simultàniament 18 cims de Catalunya per reclamar la llibertat dels polítics empresonats i el retorn dels exiliats. Serà aquest dissabte 13 d’octubre. Els cims han estat escollit pels mateixos presos i exiliats. Carme Forcadell ha escollit el cim de Caro. L’alcalde de Roquetes, Francesc Gas, ha explicat que en el cas de Caro hi ha més de 500 persones inscrites. De fet, Gas ha detallat que la inscripció està tancada però ha deixat clar que hi pot participar qui vulgui.

La sortida tindrà lloc des del restaurant Pous de la Neu i la plaça de l’Esquirol a partir de les 9:45 hores per acabar al voltant de les 12 hores a Caro, on es faran els parlaments amb la presència de la parella de Carme Forcadell.

El cost de la inscripció era de 10 euros i els beneficis de l’activitat van a benefici de l’Associació Catalana pels Drets Civils. Aquelles persones que no puguin o no vulguin caminar també poden participar-hi amb l’ascensió simbòlica al cim0. Tota la informació es pot consulta al web cimsxlallibertat.

Font

Cop d'ull

Data

10/10/2018

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Cinta Bonet i Canal 21, “Més de 500 persones pujaran a Caro per reclamar la llibertat dels presos.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 19 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/10329.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>