Vist per a sentència el judici a l’alcalde de Roquetes per la seua participació en l’1-O.

Dublin Core

Títol

Vist per a sentència el judici a l’alcalde de Roquetes per la seua participació en l’1-O.
Quatre dels cinc agents citats com a testimonis pel Fiscal no havien participat en l'operatiu del referèndum al municipi.

Autor

Canal 21
ACN

Descripció

El judici contra l’alcalde de Roquetes, Paco Gas, acusat de malversació i desobediència per l’1-O, ha quedat vist per sentència aquest dijous al migdia. Quatre dels cinc agents de la Guàrdia Civil, citats com a testimonis per la Fiscalia, han admès que no van participar, presencialment a Roquetes, en l’operatiu per aturar el referèndum. Tampoc s’han fet responsables ni han acreditat les descàrregues dels vídeos, baixats de les xarxes, que s’han mostrat com a prova acusatòria.

Per la seua banda, la defensa de Gas ha al·legat defectes de forma i indefensió en la instrucció, i tampoc veu acreditada la desobediència de l’alcalde. La seua advocada n’ha demanat l’absolució

Font

La Marfanta

Data

13/05/2021

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Canal 21 i ACN, “Vist per a sentència el judici a l’alcalde de Roquetes per la seua participació en l’1-O.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 29 març de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/14439.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>