Albert Giné arriba a Roquetes després de recórrer 1.600 quilòmetres a peu pel càncer de mama

Dublin Core

Títol

Albert Giné arriba a Roquetes després de recórrer 1.600 quilòmetres a peu pel càncer de mama

Autor

Canal Terres de l'Ebre
Berta Treig

Descripció

L’ultrafondista Albert Giné ha completat satisfactòriament el repte ‘Non Stop Arrela’t a la vida’ a benefici de la lluita contra el càncer. Dissabte al vespre, a tres quarts de vuit, va arribar a Roquetes, el seu poble i destí final d’una travessa de 1.600 quilòmetres. Giné els ha recorregut a peu des del Far de Finisterre, a Comillas (Galícia) per tal de recaptar diners per al Projecte Emma, una iniciativa ebrenca que busca fons per investigar el càncer de mama. L’expedició va sortir el dia 14 de juliol, a les 6 del matí.
L’han acompanyat els atletes José Escribano, Antonio Esquinas, Isabel Pelegrina i Marc Fernández, que han destacat tota mena d’incidències climatològiques durant la seva travessa com la calor, pedra o inundacions.

Ben aviat donaran a conèixer quina ha estat la xifra recaptada, però de moment, des del Projecte Emma, agraeixen cada passa que ha donat Giné per arribar al repte final d’aconseguir 150.000 euros per a la investigació del càncer de mama. El repte esportiu solidari també ha recaptat productes a benefici del Banc d’Aliments.

Font

Ebredigital

Data

27/06/2021

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Canal Terres de l'Ebre i Berta Treig, “Albert Giné arriba a Roquetes després de recórrer 1.600 quilòmetres a peu pel càncer de mama,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 19 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/14565.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>