Ivan Garcia: ‘Els roqueteros i roqueteres s’han de creure que Roquetes és la capital dels Ports’

Dublin Core

Títol

Ivan Garcia: ‘Els roqueteros i roqueteres s’han de creure que Roquetes és la capital dels Ports’

Autor

Berta Treig
Canal Terres de l'Ebre

Descripció

Ivan Garcia, flamant alcalde de Roquetes, vol convertir la ciutat en l’entrada principal dels Ports de Tortosa-Beseit, tot aprofitant la seva geolocalització i altres potencials com la Via Verda de la Val de Zafán o el seu pàrquing d’autocaravanes, construït l’any passat.

El parc natural va assolir una xifra rècord de visitants durant l’any 2020, 285.000 persones, i ara aquesta ciutat, situada als peus del massís, n’hi vol treure encara més profit.

És per això que treballaran diu, en la gestió turística de l’Observatori de l’Ebre. Ho faran a partir de Fons Next Generation i també de diferents actuacions finançades per la Diputació de Tarragona, com el condicionament de la carretera Reguers o la construcció d’una rotonda a la Urbanització Els Pilans. Garcia afirma que Roquetes té tot el necessari per a assolir aquesta fita, només cal, en paraules literals del batlle, ‘que tots els habitants s’ho creguin’.

Font

Ebredigital

Data

12/02/2022

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Berta Treig i Canal Terres de l'Ebre, “Ivan Garcia: ‘Els roqueteros i roqueteres s’han de creure que Roquetes és la capital dels Ports’,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 18 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/14710.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>