Polèmica entre Progat i l’Ajuntament de Roquetes per la recollida de gats abandonats.

Dublin Core

Títol

Polèmica entre Progat i l’Ajuntament de Roquetes per la recollida de gats abandonats.

Autor

Gustau Moreno
Canal 21

Descripció

La protectora Progat Tortosa ha denunciat la falta d’un protocol clar a l’Ajuntament de Roquetes per a la recollida de gats abandonats. Els fets que han desencadenat la queixa de Progat van produir-se el 17 de maig, quan una voluntària de l’entitat va trobar una capsa amb tres gats menuts en una illa de contenidors de la zona del Galatxo. Després de parlar la Policia Local, la portaveu de Progat Tortosa, Dora Casadó, assegura que la protectora ARCA no estava realitzant la recollida de gats abandonats, com sí que fa amb els gossos.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, Casadó ha afirmat que finalment els gats van ser recollits per Progat Roquetes, tot i que per conveni no té este servei acordat amb l’Ajuntament roquetenc. I és que l’acord amb Progat Roquetes és per a la gestió de les colònies de gats que hi ha al municipi, i no per la recollida dels gats abandonats. Per això, la portaveu de Progat Tortosa ha demanat un protocol clar per a la Policia Local de Roquetes.

Per la seua banda, l’alcalde de Roquetes, Ivan Garcia Maigí, ha negat que l’Ajuntament no es faci càrrec dels gats abandonats. Garcia Maigí assegura que es fa una gestió correcta dels animals abandonats, i que la Policia Local s’encarrega de recollir els animals i traslladar-los a unes dependències municipals. El consistori fa difusió a través de les xarxes socials i en molts casos troben els propietaris o cases d’acollida. En el cas contrari, els animals es traslladen a la protectora Arca. L’alcalde de Roquetes ha insistit que la polèmica ha sorgit de Progat Tortosa, i no d’aquesta entitat al municipi, amb qui assegura que hi ha una bona relació.

Font

La Marfanta

Data

20/05/2022

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Gustau Moreno i Canal 21, “Polèmica entre Progat i l’Ajuntament de Roquetes per la recollida de gats abandonats.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 23 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/14725.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>