Llopis critica el llaç groc a l’escenari del Tradicionàrius a Roquetes: ‘Un símbol feixista català’

Dublin Core

Títol

Llopis critica el llaç groc a l’escenari del Tradicionàrius a Roquetes: ‘Un símbol feixista català’

Autor

Gustau Moreno

Descripció

El regidor no adscrit de l’Ajuntament de Roquetes, Ximo Llopis, ha criticat la presència del llaç groc en l’escenari del Tradicionàrius. Durant l’últim ple ordinari, el 30 d’agost passat, Llopis va denunciar que dalt de l’escenari de l’hort de Cruells hi hagués “un símbol feixista català”, en referència al llaç groc “gegant” que hi havia dalt dels músics. Segons Llopis, el Tradicinàrius són unes festes que es paguen amb els diners de tots els roqueteros i roqueteres, on ve gent d’altres comunitats autònomes. “És una indignació, una falta de respecte per a tots els catalans que som catalans i espanyols, i que no volem la independència de Catalunya”, ha remarcat el regidor.

Llopis és l’actual coordinador de Valents a les Terres de l’Ebre, i serà l’alcaldable d’este nou partit de centre-dreta a Tortosa, en les eleccions municipals del 2023. Valents és un partit català però constitucionalista, que aplega antics militants i simpatitzants del Partit Popular, Unió Democràtica o Ciutadans. De fet, el mateix Llopis va ser primer regidor del PP, i després cap de llista de Ciutadans a Roquetes. A les xarxes socials, Llopis també ha destacat per la seua defensa del monument franquista de Tortosa.

Font

La Marfanta

Data

06/09/2022

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Gustau Moreno, “Llopis critica el llaç groc a l’escenari del Tradicionàrius a Roquetes: ‘Un símbol feixista català’,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 19 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/14751.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>