L’escola de naturalistes de Roquetes compleix 10 anys.

Dublin Core

Títol

L’escola de naturalistes de Roquetes compleix 10 anys.

Autor

Canal Terres de l'Ebre
Jonathan Fariñas

Descripció

L’Escola de Naturalistes del GEPEC-EdC compleix 10 anys a Roquetes. El Grup d’Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans – Ecologistes de Catalunya va iniciar l’any 2012 l’escola com a activitat extraescolar pionera a Catalunya. Des d’aquell moment, infants de 5 a 11 anys han anat passant per l’aula de natura per a descobrir la natura i el seu entorn de manera motivadora i respectuosa.

En els 10 anys de l’extraescolar han passat molts infants que ara, ja adults alguns, continuen la seva estima i cura del medi. També han canviat els reptes i les problemàtiques ambientals. És per això que des de l’escola ja es preparen per als reptes que la societat haurà d’aprendre en qüestions d’actualitat com el canvi climàtic.

Els alumnes han après i continuen aprenent amb sortides naturalístiques, observació, detecció de rastres i restes animals, però, també amb jocs i tallers. Una iniciació al medi i a l’estima de la natura que ha format als joves per a respectar l’idíl·lic entorn natural que hi tenim a les Terres de l’Ebre.

Font

Ebredigital

Data

14/09/2022

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Canal Terres de l'Ebre i Jonathan Fariñas, “L’escola de naturalistes de Roquetes compleix 10 anys.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 26 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/14758.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>