Georgina Ebrí: ‘Hi ha una distància entre Esquerra i el PSC que m’agradaria salvar’

Dublin Core

Títol

Georgina Ebrí: ‘Hi ha una distància entre Esquerra i el PSC que m’agradaria salvar’
Mà estesa de la portaveu del PSC de Roquetes per negociar el pressupost de l'Ajuntament per al 2023.

Autor

Gustau Moreno
Canal 21

Descripció


La portaveu del PSC de Roquetes, Georgina Ebrí, ha afirmat este dijous que estan oberts a negociar amb el govern en minoria d’Esquerra el nou pressupost municipal per al 2023. Ebrí ha detallat que ja han tingut una primera conversa amb l’alcalde, Ivan Garcia, perquè l’increment dels costos energètics reduirà el marge de maniobra de l’Ajuntament. Tenint en compte la situació, el PSC farà algunes propostes per millorar el pressupost. “La veritat és que la nostra actitud sempre és de mà estesa i d’intentar col·laborar”, ha afirmat Ebrí durant una entrevista a Canal 21 Ebre.

“En el que portem de mandat ens hem abstingut o hem votat en contra, per la falta de diàleg, més que res”, ha assenyalat la regidora socialista. “Amb l’abstenció, el que volíem era facilitar que poguessin governar, perquè no podem perdre de vista el sentit de la responsabilitat que tenim, en què hi ha una sèrie d’actuacions a la ciutat que requereixen un pressupost”, ha recordat, si bé ha afegit que l’any pasat van votar-hi en contra.

Segons Ebrí, els socialistes voldrien acabar amb el veto dels republicans cap al PSC. Afirma que durant el mandat s’han sentit exclosos, ja que el govern ha anat aprovant els pressupostos amb els altres grups de l’oposició. “Nosaltres podem entendre la idiosincràsia de cada moment i som realistes. Però fa temps que rebem que les nostres propostes no són benvingudes. Sí que hi ha una distància entre Esquerra i el PSC que a mi m’agradaria salvar, realment, per l’interès general de la ciutat”, ha assegurat la regidora. “Junts, amb uns objectius comuns, sabent quina direcció volem portar a llarg termini, portem fer passes que ens facin avançar com a ciutat i millorar en molts aspectes”, ha argumentat,

Fa pocs dies, l’assemblea local del PSC va elegir Ebrí per unanimitat, com a candidata dels socialistes de Roquetes a les eleccions municipals del 2023. La regidora assegura que és “tot un repte”, que ha encarat “amb moltes ganes”.

Font

La Marfanta

Data

27/10/2022

Idioma

Català

Citació

Gustau Moreno i Canal 21, “Georgina Ebrí: ‘Hi ha una distància entre Esquerra i el PSC que m’agradaria salvar’,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 28 març de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/14768.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>