Homenatge sorpresa a Mariano Gil, qui va ser alcalde de Roquetes durant 24 anys.

Dublin Core

Títol

Homenatge sorpresa a Mariano Gil, qui va ser alcalde de Roquetes durant 24 anys.

Autor

Sílvia Alarcón
Canal 21

Descripció

L’exalcalde de Roquetes, Mariano Gil, ha fet 80 anys acompanyat de molts amics. Aquest diumenge, el Casal de la Raval de Cristo va reunir més de 200 persones per homenatjar la figura de Gil, alcalde roquetenc durant 24 anys. Va ser un acte que començava i acabava amb aplaudiments a una llarga trajectòria.

Assegut a un ‘chester’ que recordava a un plató de televisió, l’exalcalde va rememorar moltes vivències. Capellà, mestre, sindicalista, alcalde, diputat, però sobretot amic de tothom. Aquesta és la faceta que més han destacat persones com Felip Salvador, company amb qui va fundar el sindicat USTEC; els mestres que van compartir anys d’ensenyament; i companys del PSC amb qui va treballar durant els anys que va ocupar l’alcaldia de Roquetes, del 1983 fins al 2007. En l’actualitat, Gil segueix en plena forma.


Font

La Marfanta

Data

09/11/2022

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Sílvia Alarcón i Canal 21, “Homenatge sorpresa a Mariano Gil, qui va ser alcalde de Roquetes durant 24 anys.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 26 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/14778.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>