Lídia Saura, candidata de Junts per Roquetes i la Ravaleta a les municipals.

Dublin Core

Títol

Lídia Saura, candidata de Junts per Roquetes i la Ravaleta a les municipals.

Autor

Canal 21

Descripció

Junts per Roquetes i la Ravaleta ha presentat este dimarts a Lídia Saura Benaiges com a candidata a l’alcaldia per a les properes eleccions municipals del 28 de maig. Saura es presenta per primer cop per encapçalar la llista de Junts, per construir “una ciutat de tothom i per a tothom, amb un equip renovat i format per persones que tenen ganes de treballar per Roquetes i la Ravaleta, amb un projecte transversal obert a la ciutadania”.

“El nostre principal objectiu són les persones i el seu benestar, és per això que volem fer una ciutat millor, amable, atractiva, sostenible i cívica”, ha afirmat la candidata. A més, Saura també aposta per un canvi en la manera de gestionar l’Ajuntament, per fer de Roquetes una ciutat d’oportunitats per als seus joves i una ciutat de futur.

“Fa setmanes que estem treballant amb el meu equip per confeccionar el que serà el nostre programa; un programa on tindran un paper molt important les associacions i entitats de Roquetes i la Ravaleta, a les qui considerem, igual que als nostres conciutadans, imprescindibles per fer de Roquetes la ciutat que totes i tots desitgem”, ha conclòs la candidata.

Font

La Marfanta

Data

10/01/2023

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Canal 21, “Lídia Saura, candidata de Junts per Roquetes i la Ravaleta a les municipals.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 16 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/14783.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>