David Poy (Movem Roquetes) obre la porta a pactar amb Esquerra després del 28-M.

Dublin Core

Títol

David Poy (Movem Roquetes) obre la porta a pactar amb Esquerra després del 28-M.

Autor

Gustau Moreno
Canal 21

Descripció

David Poy serà el nou candidat de Movem Roquetes per a les municipals del 28 de maig. La formació progressista està enllestint la resta de la candidatura i el programa electoral, i ha anunciat una campanya per recollir propostes a peu de carrer, amb carpes informatives. Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, el regidor ha afirmat que “l’objectiu de Movem no és col·locar un alcalde, sinó millorar Roquetes des de la ciutadania”.

El candidat de Movem Roquetes ha deixat la porta oberta a governar amb Esquerra. Ara fa un any, Francesc Gas deixava l’alcaldia en mans d’Ivan Garcia, que serà el nou candidat republicà. Poy ha afirmat que confien en assolir l’alcaldia i governar al costat d’altres formació, sempre que respecten els drets de les persones. “El nostre projecte és assolir l’alcaldia de la mà de qui ens vulga acompanyar”, ha dit. “Fins i tot am l’actual govern, amb qui hem intentat tindre una bona relació”, ha aclarit Poy.

Movem Roquetes construeix el seu projecte al voltant de reptes com l’envelliment de la població i les seues necessitats; el canvi climàtic i la transició energètica; i la integració de famílies d’altres cultures. També volen preparar Roquetes per a la construcció del nou hospital de les Terres de l’Ebre i per a l’aprofitament de les antigues naus de Lear.

Font

La Marfanta

Data

06/02/2023

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Gustau Moreno i Canal 21, “David Poy (Movem Roquetes) obre la porta a pactar amb Esquerra després del 28-M.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 29 març de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/14786.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>