Georgina Ebrí (PSC) celebra la renovació de la política de Roquetes a les municipals.

Dublin Core

Títol

Georgina Ebrí (PSC) celebra la renovació de la política de Roquetes a les municipals.

Autor

Gustau Moreno
Canal 21

Descripció

Georgina Ebrí ha afirmat este dimecres que ja tenen força enllestida la llista electoral del PSC de Roquetes per a les municipals del 28 de maig. De fet, ha assenyalat que el treball del seu equip de campanya ja s’està centrant en les propostes, arran de les trobades amb entitats, col·lectius i la ciutadania de Roquetes. Ebrí ha remarcat que volen posar les persones al centre de les polítiques de l’Ajuntament, amb la creació de nous serveis.

Durant una entrevista a Canal 21 Ebre, la candidata socialista també ha celebrat que els diferents partits estiguen apostant per cares noves, amb una més que evident renovació de la política roquetera. I és que, a més del PSC, també Esquerra, Movem Roquetes i Junts aposten per nous candidats joves. A més, Ebrí ha fet una picada d’ulet a l’altra dona que serà candidata, Lídia Saura, de Junts.

Font

La Marfanta

Data

15/02/2023

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Gustau Moreno i Canal 21, “Georgina Ebrí (PSC) celebra la renovació de la política de Roquetes a les municipals.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 23 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/14788.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>