Carmen Monllaó, directiva del CD Roquetenc als anys setanta, quan el futbol era només cosa d’homes, Premi Forjadora de l’Esport 2023.

Dublin Core

Títol

Carmen Monllaó, directiva del CD Roquetenc als anys setanta, quan el futbol era només cosa d’homes, Premi Forjadora de l’Esport 2023.

Descripció

Carmen Isabel Monllaó Espuny va rebre recentment un dels premis de Forjadora de l’Esport de les Terres de l’Ebre 2023. “Carmen la del futbol”, com se la coneix a Roquetes, ha tingut una vida lligada al CD Roquetenc, formant part de juntes directives quan el futbol al nostre país només era cosa d’homes.

Al marge de ser directiva en diferents etapes dels anys 70 i 90, ha realitzat tota mena de tasques al club, des d’administrativa, fins conserge, coordinadora d’horaris, rentadora de roba i qualsevol altra funció que fos necessària per al bé de l’entitat. Se li va reconèixer el fet de “trencar estereotips i sostres de vidres a les nostres terres” amb un tarannà que l’han convertit en una persona estimada per tothom.

La conversa mantinguda a l’escenari del Teatre La Llanterna de Móra d’Ebre durant la Gala de l’Esport de les Terres de l’Ebre està carregada d’humor i sinceritat. Lliçó de vida i d’esport:

Font

Ebre Sports: Diari Digital esportiu de les Terres de l'Ebre

Data

28/12/2023

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

“Carmen Monllaó, directiva del CD Roquetenc als anys setanta, quan el futbol era només cosa d’homes, Premi Forjadora de l’Esport 2023.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 27 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/15833.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>