Així és el projece d’intercanvi digital que realitza l’Institut de Roquetes amb l’Institut Dertosa i centres de Croàcia i Turquia.

Dublin Core

Títol

Així és el projece d’intercanvi digital que realitza l’Institut de Roquetes amb l’Institut Dertosa i centres de Croàcia i Turquia.

Autor

Gustau Moreno
Canal 21

Descripció

L’Institut Roquetes participa en el projecte eTwinning ‘Our Digital Stories’, una plataforma d’intercanvi digital en què els mateixos alumnes trien les històries sobre les que volen escriure. En el cas de l’Institut Roquetes, els alumnes de primer de batxillerat treballen en equip amb altres joves de l’Institut Dertosa de Tortosa, i d’altres instituts de Croàcia i de Turquia. Això sí, la llengua vehicular del projecte és l’anglès.

La professora Mònica Subirats també destaca que el projecte els serveix per adquirir noves competències. Però no només als alumnes, sinó als mateixos professors.

Des de l’Institut Roquetes animen altres centres de secundària de les Terres de l’Ebre a sumar-se al projecte, ja que aleshores l’intercanvi podrà ser presencial i més enriquidor. Els alumnes també fan una valoració molt positiva del projecte.

Font

La Marfanta

Data

15/03/2024

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Gustau Moreno i Canal 21, “Així és el projece d’intercanvi digital que realitza l’Institut de Roquetes amb l’Institut Dertosa i centres de Croàcia i Turquia.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 27 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/16030.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>