Tanquen el Massís dels Ports per l'alt risc d'incendis.

Dublin Core

Títol

Tanquen el Massís dels Ports per l'alt risc d'incendis.

Autor

Albert Pascual
Canal 21

Descripció

Els Agents Rurals tancaran des d'este divendres els accessos als Ports de Tortosa i el Montsant pel risc d'incendi coincidint amb l'episodi d'onada de calor. Les previsions situen dijous i especialment divendres com als dies més complicats de la calorada.

Les quatre comarques de l'Ebre estan des d'este dimecres en nivell 3 del Pla Alfa. Els Agents Rurals han anunciat que faran un control pel molt alt risc d'incendi forestal i en aquestes zones han quedat suspeses totes les activitats que poden generar perill d'incendi.

La previsió és que el dia més crític de l'onada de calor siga el divendres, ja que s'atura la marinada, pujaran les temperatures i baixarà la humitat relativa.

Protecció Civil manté l'alerta del pla PROCICAT per l'onada de calor i s'ha establert el nivell d'EMERGÈNCIA del pla INFOCAT per l'elevat risc d'incendi. La situació d'altes temperatures ve acompanyada de baixa humitat i de condicions de sequera en la vegetació, que fa que augmente el risc d'incendis.

Seguint el protocol, l'Agència de Salut Pública manté en fase 2 d'alerta el Pla d'actuació per prevenir els efectes de les possibles onades de calor contra la salut. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha reforçat el servei del telèfon 061 CatSalut Respon. A més, els serveis de teleassistència també faran un seguiment de la gent gran que viu sola, segons ha informat Protecció Civil.

Font

La Marfanta

Data

27/06/2019

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Albert Pascual i Canal 21, “Tanquen el Massís dels Ports per l'alt risc d'incendis.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 18 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/13354.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>