Roquetes i Raval de Cristo s’uneixen amb un nou vial per a vianants i ciclistes.

Dublin Core

Títol

Roquetes i Raval de Cristo s’uneixen amb un nou vial per a vianants i ciclistes.

Autor

Antena Caro

Descripció

En pocs dies acabaran les obres del nou vial per a vianants i ciclistes que ha d’unir els nuclis urbans de Roquetes i del Raval de Cristo. Els treballs, que es van iniciar fa tres setmanes, tenen un pressupost de 149.000 euros provinents del superàvit de l’any 2018.

Les obres consisteixen en l’asfaltat del Camí del Mig del Raval de Cristo fins al polígon del Pla de l’Estació, on s’ha construït una rampa d’accés per eliminar les barreres arquitectòniques i un pas elevat de vianants, que donarà prioritat als usuaris per accedir a la Via Verda del Baix Ebre.

La regidora representant de l’Ajuntament de Roquetes al Raval de Cristo i responsable de l’Àrea d’Urbanisme, Núria Altadill, i el regidor d’Obres Públiques, Ivan Garcia, han fet una visita per comprovar l’estat de les obres.

Anunci

Garcia ha qualificat aquesta obra com “una de les més importants del mandat i d’aquest 2020, una obra que era molt necessària dur a terme perquè permetrà unir els nuclis urbans de Roquetes i del Raval de Cristo”.

Per la seua part, Altadill ha destacat que “amb aquesta obra es dóna resposta a una insistentment demanada per la població des de fa molts anys. Així es millorarà la comunicació amb l’asfaltat del Camí del Mig des del carrer Ros de Medrano fins al camí de les Rosites que connecta amb la carretera del Mas de Barberans i també es farà la senyalització d’un carril bici des del Raval de Cristo fins a la Via Verda”.

Font

La Marfanta

Data

27/07/2020

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Antena Caro, “Roquetes i Raval de Cristo s’uneixen amb un nou vial per a vianants i ciclistes.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 20 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/14015.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>