Neguit de veïns i comerciants per l’excés de velocitat a la carretera de Tortosa a Roquetes.

Dublin Core

Títol

Neguit de veïns i comerciants per l’excés de velocitat a la carretera de Tortosa a Roquetes.

Autor

Joaquim Domingo
Canal 21

Descripció

L’avinguda dels Ports uneix els municipis de Tortosa i Roquetes. Es tracta d’una via urbana de dos carrils per ambdós sentits, i amb una limitació màxima de 30km/h. Els veïns denuncien que en el major nombre dels casos, els vehicles que hi circulen la travessen a altres velocitats, i temen per la seva seguretat.

A la vegada, també es queixen que alguns vianants creuen la carretera de manera irresponsable, aprofitant que al mig hi ha una illeta que delimita els carrils.

Ens els darrers mesos s’han comptabilitzats fins a dos accidents en poc temps. Els veïns expliquen els diferents punts crítics d’aquesta avinguda, on el trànsit és elevat a qualsevol hora del dia.

La via conviu amb un carril bici, a la vorera dreta en direcció a Roquetes, i molts ciclistes han d’interrompre la seva marxa cada cop que un vehicle travessa una intersecció.

Veïns i comerciants lamenten la falta de control en la regulació de velocitat, i demanen una millor senyalització, així com una bona il·luminació tan a la carretera com als passos de vianants, una millor seguretat en les voreres, bandes rugoses i finalment, fer pedagogia urbana de circulació als conductors i vianants.

Font

La Marfanta

Data

11/06/2021

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Joaquim Domingo i Canal 21, “Neguit de veïns i comerciants per l’excés de velocitat a la carretera de Tortosa a Roquetes.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 26 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/14533.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>