Així ha estat la protesta de Marea Blanca al costat del CAP de Roquetes.

Dublin Core

Títol

Així ha estat la protesta de Marea Blanca al costat del CAP de Roquetes.

Autor

Cinta Bonet
Canal 21

Descripció

El col·lectiu Marea Blanca s’ha mobilitzat este dimecres a les Terres de l’Ebre, per protestar contra la pèrdua de la qualitat a l’atenció primària. Reclamen l’obertura de tots els CAPs i consultoris locals, recuperar les visites presencials, metges i infermeres, i sobretot criden als usuaris a no normalitzar la situació.

En concret, una trentena de persones s’han concentrat a l’Hort de Crüells, just al davant del CAP de Roquetes, en defensa de l’atenció primària. Una de les membres de Marea Blanca a les Terres de l’Ebre, Cinta Sarroca, ha explicat que reclamen l’obertura de tots els CAPs i consultoris locals, recuperar les visites presencials, metges i infermers, o redimensionar els equips d’atenció primària.
Un altre dels membres de Marea Blanca, Ferran Veritat, ha explicat que la situació és especialment preocupant als pobles petits ja que molts d’ells comparteixen els professionals sanitaris. També ha reclamant l’obertura del CAP de Xerta a la nit. Movem Terres de l’Ebre i En Comú Podem s’ha sumat a la convocatòria de protesta feta Marea Blanca davant dels centres d’atenció primària d’arreu de Catalunya.

Font

La Marfanta

Data

30/06/2021

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Cinta Bonet i Canal 21, “Així ha estat la protesta de Marea Blanca al costat del CAP de Roquetes.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 29 març de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/14574.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>