El CV Roquetes supera al CV Mediterrani Castelló (3-1) i aconsegueix la primera victòria a SLL-2.

Dublin Core

Títol

Descripció

La primera victòria del CV Roquetes a la Superlliga 2 de Vòlei ja és una realitat. En el primer partit davant la seva afició, els roquetencs van superar al Vòlei Mediterrani per 3 sets a 1. El Roquetes va dominar el segon set de principi a fi, va tenir un màxim avantatge de 10 gols.
Després d’una hora i 41 minuts de joc i de no començar bé, el Roquetes a poc a poc va anar millorant fins a acabar trasbalsant als visitants. Amb el 2-1 al marcador, I la moral alta, al quart i definitiu joc, el Roquetes va portar sempre la iniciativa. Els visitants no es van rendir, però van acabar cedint de nou 25-18.