L’Ajuntament de Roquetes inicia les obres a l’Hort de Cruells i millora l’enllumenat de la Raval de Cristo.

Dublin Core

Títol

L’Ajuntament de Roquetes inicia les obres a l’Hort de Cruells i millora l’enllumenat de la Raval de Cristo.

Autor

Antena Caro

Descripció

L’Ajuntament de Roquetes ha iniciat recentment les obres a l’Hort de Cruells amb la reforma del parc infantil, amb la renovació de tots els elements i del terra. A més s’està construint un nou enjardinament amb una part de zona dura i es crearà més espai amb ombra amb dotze nous arbres.

En esta mateixa zona s’ha enderrocat el mur de separació amb l’avinguda Port de Caro per construir una petita grada que donarà accés a la pista perquè la gent puga gaudir dels espectacles que es realitzen.

El regidor d’Obres Públiques i Gestió Ambiental de l’Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia, també ha avançat que després d’esta actuació, es pintarà tota la façana i l’interior de l’edifici per poder tornar a licitar el bar de l’Hort de Cruells. L’Ajuntament ha pressupostat l’obra amb 100.000 €.

D’altra banda, Garcia també ha explicat que el consistori ha millorat l’enllumenat de Roquetes i del barri de la Raval de Cristo amb la instal·lació de nous fanals amb làmpades led. L’Ajuntament ha pressupostat l’obra amb 450.000 €.

Font

L'Ebre

Data

05/11/2021

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Antena Caro, “L’Ajuntament de Roquetes inicia les obres a l’Hort de Cruells i millora l’enllumenat de la Raval de Cristo.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 3 juny de 2023, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/14654.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>