Els pressupostos participatius de Roquetes es podran votar per la nova aplicació eAgora.

Dublin Core

Títol

Els pressupostos participatius de Roquetes es podran votar per la nova aplicació eAgora.

Autor

Gustau Moreno
Canal 21

Descripció

L’Ajuntament de Roquetes celebrarà per primera vegada un procés de pressupostos participatius. L’alcalde, Ivan Garcia Maigí, ha fet una crida a la ciutadania a participar-hi, i a votar entre un total de sis projectes per destinar-hi un total de 40.000 euros. Uns projectes que han estat consensuats amb els grups municipals. Les votacions es faran del 22 d’agost a l’11 de setembre, tant presencialment com a través de la nova plataforma eAgora.

Als pressupostos podran votar-hi totes les persones més grans de 18 anys, i que estiguen donats d’alta al cens municipal amb data del 31 de desembre del 2021. La proposta guanyadora es farà pública el 15 de setembre. L’alcalde ha detallat quins són els sis projectes que es podran votar. Cada persona podrà elegir fins a tres propostes.

L’objectiu del govern de Roquetes és començar a executar la proposta guanyadora abans que acabe l’any. D’altra banda, amb l’aplicació eAgora, a més de votar als pressupostos participatius, l’Ajuntament de Roquetes vol centralitzar i fer més fluïda la comunicació amb la ciutadania, les entitats i els comerços del municipi.

Font

La Marfanta

Data

10/08/2022

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Gustau Moreno i Canal 21, “Els pressupostos participatius de Roquetes es podran votar per la nova aplicació eAgora.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 18 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/14746.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>