Així serà l’Escola de Famílies que impulsa la línia pediàtrica de Tortosa.

Dublin Core

Títol

Així serà l’Escola de Famílies que impulsa la línia pediàtrica de Tortosa.

Autor

Gustau Moreno
Canal 21

Descripció

“Aprenem des de la infància a fer salut a casa”. Este és el lema de la nova Escola de Famílies que ha organitzat la línia pediàtrica de Tortosa, amb la col·laboració dels professionals de l’Institut Català de la Salut (ICS) a les Terres de l’Ebre. Es tracta d’un cicle de xerrades destinades a totes les famílies amb infants i adolescents, per fomentar hàbits saludables. La directora de la línia pediàtrica, Sònia Ponce, explica que les xerrades busquen empoderar les famílies en aspectes com la nutrició o el benestar emocional.

Per la seua banda, el doctor Miquel Navarro ha apuntat que l’àmbit territorial de la línia pediàtrica de Tortosa, amb seu al CAP de Roquetes, són les àrees de salut Tortosa Est i Tortosa Oest. Això vol dir que atenen uns 8.000 xiquets i xiquetes.

Per poder assistir-hi, cal reservar plaça. Els interessats poden contactar amb la línia pediàtrica de Tortosa, al correu electrònic [email protected]. Segons la referent d’Atenció a la Ciutadania, Eva Lizárraga, també se’ls donarà l’opció de suggerir temes per a properes xerrades.

Font

La Marfanta

Data

13/09/2022

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Gustau Moreno i Canal 21, “Així serà l’Escola de Famílies que impulsa la línia pediàtrica de Tortosa.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 20 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/14757.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>