Garcia anuncia que Roquetes rehabilitarà el mercat perquè siga el Mercat de la Cultura.

Dublin Core

Títol

Garcia anuncia que Roquetes rehabilitarà el mercat perquè siga el Mercat de la Cultura.

Autor

Gustau Moreno
Canal 21

Descripció



L’alcalde de Roquetes, el republicà Ivan Garcia, ha avançat este dilluns que en pocs dies tindran a punt el projecte per rehabilitar el mercat i convertir-lo en un nou equipament cultural. Actualment, el mercat només té un bar i una parada de peix que no funciona tots els dies. “Volem apostar per continuar portant la cultura la ciutat”, ha afirmat durant una entrevista a Canal 21 Ebre, després de constatar que és molt complicat dinamitzar el mercat amb noves parades. “Està al centre del poble, i podem tenir un centre cultural de primer nivell, i esta serà l’aposta que farem”, ha remarcat. Així, Garcia ha afirmat que el projecte del nou Mercat de la Cultura serà un dels eixos del programa d’Esquerra per als municipals, al costat de la renovació del nucli antic. “Tenim carrers i voreres que ja els toca una rentada de cara”, ha afegit l’alcalde.

En esta recta final del mandat, Roquetes està canviant tots els semàfors a tecnologia LED, i es fan millores a la urbanització Els Pilans. A més, al parc de l’Hort de Cruells també s’està renovant la il·luminació. En pocs dies enllestiran la plaça dels Països Catalans, i recentment també s’ha arranjat l’entorn del pavelló i del casal, amb una àrea per a autocaravanes, on també s’ha habilitat una zona de pícnic. “No hi ha gairegé cap dia en què l’àrea no estiga plena, i això és un benefici per a tota la ciutat”, ha celebrat.

Garcia també ha dit que un dels objectius és resoldre els problemes d’inundabilitat que té el municipi. I és que la normativa actual hipoteca el creixement i l’arribada de projectes. “Estem treballant amb l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i amb la Generalitat per fer alguna modificació al planejament per donar una major flexibilitat”, ha explicat l’alcalde. “En el cas de Roquetes, no tenim lloc per crèixer des del punt de vista invidual o empresarial, i això és un problema molt greu, perquè se’ns estan escapant projectes interessants per al territori, i entre tots hem de mirar de revertir-ho”, ha assenyalat Garcia.

En clau electoral, Garcia ha dit que l’objectiu és tornar a guanyar les eleccions i formar un govern estable. En cas de no aconseguir la majoria absoluta, els republicans parlaran amb les diferents formacions polítiques, però Garcia no ha desvetllat les seues preferències. “Sobretot, ha de ser algú que estiga per sumar i amb ganes de treballar, perquè hi ha molta feina a fer i caldrà molta dedicació. Però ha de ser algú amb qui compartim les mateixes idees sobre el projecte de ciutat”, ha dit Garcia, abans de destacar que tots els candidats i candidates que s’han anunciat són nous. “A partir d’aquí, el poble decidirà, però el nostre objectiu és guanyar i fer-ho àmpliament”, ha conclòs.

Font

La Marfanta

Data

20/02/2023

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Gustau Moreno i Canal 21, “Garcia anuncia que Roquetes rehabilitarà el mercat perquè siga el Mercat de la Cultura.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 19 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/14787.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>