El Club Voleibol Roquetes jugarà a la Superlliga-2 la pròxima temporada 2021-2022.

Dublin Core

Títol

El Club Voleibol Roquetes jugarà a la Superlliga-2 la pròxima temporada 2021-2022.

Autor

Antena Caro

Descripció

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Roquetes, Ivan Garcia i el President i Director Tècnic del Club Voleibol Roquetes, Joan Mulero i Benjamin Cuevas, van anunciar conjuntament en roda de premsa, que el primer equip del club jugarà a la Superlliga-2 la pròxima temporada 2021-2022.

I és que tot i que l’equip roquetenc no va poder aconseguir l’ascens a la Superlliga-2, en la fase disputada a Utrera, la Federació Espanyola de Voleibol, amb motiu del nou projecte d’ampliació de grups, va oferir al club roquetenc la possibilitat de pujar de categoria, una proposta que la junta directiva del club ha decidit acceptar.

Així, el Club Voleibol Roquetes serà present en un dels tres grups de la categoria, que molt probablement estarà format per 11 equips de Catalunya, València i de les illes Balears. La Superlliga-2, la segona competició més important del vòlei masculí espanyol, consta d’un total de 35 equips.

Font

Antena Caro

Data

01/07/2021

Idioma

Català

Tipus

audio/x-mp3

Citació

Antena Caro, “El Club Voleibol Roquetes jugarà a la Superlliga-2 la pròxima temporada 2021-2022.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 27 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/15814.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>