Saura (Junts per Roquetes): ‘Natros no som ni del sí perquè sí ni del no perquè no’.

Dublin Core

Títol

Saura (Junts per Roquetes): ‘Natros no som ni del sí perquè sí ni del no perquè no’.

Autor

Gustau Moreno

Descripció

La portaveu de Junts per Roquetes i la Ravaleta, Lídia Saura, ha destacat este dijous la bona relació amb el govern municipal d’Esquerra durant els primers mesos del mandat. Segons Saura, els republicans han atès algunes de les demandes del seu grup, com ara la creació de refugis climàtics en alguns espais municipals. Un aspecte que també s’ha inclòs en el pressupost de l’Ajuntament per al 2024.

De fet, Junts va ser l’únic grup de l’oposició que va votar a favor del nou pressupost de l’Ajuntament. “Cada proposta, cada moció que s’ha presentat, no ha tingut cap resposta negativa. Per tant, creiem que el principal objectiu nostre i de tot el consistori ha de ser treballar en la mateixa direcció pel bé comú del poble. Natros no som ni del sí perquè sí ni del no perquè no”, ha afirmat durant una entrevista a Cana 21 Ebre.

A més a més, Saura ha explicat que el govern d’Ivan Garcia ha tingut en compte altres aportacions de Junts. Una de les més destacades és la moficiació de l’ordenança de convivència ciutadana, per acabar amb els excrements de les mascotes al carrer.

D’altra banda, Junts també ha demanat la redacció d’un catàleg de cases desocupades i en mal estat, així com un cens dels habitatges que tenen un problema d’ocupació.

Finalment, entre d’altres qüestions, Saura ha valorat molt positivament la construcció de la llar d’infants municipal, tot i que este és un projecte que Junts no portava al seu programa electoral. La portaveu ha celebrat que s’haja creat una comissió de seguiment de les obres, ja que creu que serà una mica just que la llar d’infants puga estar a punt per al setembre.

Font

La Marfanta

Data

08/02/2024

Idioma

Català

Tipus

application/pdf

Citació

Gustau Moreno, “Saura (Junts per Roquetes): ‘Natros no som ni del sí perquè sí ni del no perquè no’.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 28 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/15938.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>