Roquetes inaugura la nova llar d'infants municipal 'La Caramella'.

Dublin Core

Títol

Roquetes inaugura la nova llar d'infants municipal 'La Caramella'.

Descripció

Després de mesos d'obres, Roquetes ha obert les portes de la nova llar d'infants municipal "La Caramella", un projecte esperat a la ciutat. El nou edifici combina espais a l'aire lliure i aules dotades de material per als més petits, com aquestes joguines de tela fetes a mà per l'Associació de Dones de Roquetes. Segons l'alcalde, Ivan Garcia, l'edifici s'ha fet amb molt d'amor, pensant sempre en els més petits.

Aquest nou equipament cobrirà una necessitat per a la població, que amb 8.000 habitants encara no disposava de llar d'infants pública. L'obra s'ha completat en només cinc mesos, i 41 famílies han confiat en aquest nou servei. Segons la regidora de Servei a les Persones, Cinta Garcia, la llar d'infants és un somni fet realitat.

Aquest dilluns, 'La Caramella' obrirà les portes, amb dos objectius clars, educar i cuidar els més petits, així com també vetllar pel seu futur.

Font

Canal21

Data

28/09/2024

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

“Roquetes inaugura la nova llar d'infants municipal 'La Caramella'.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 18 octubre de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/16413.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>