Els Ports es promocionaran com a destí de turisme de natura familiar a les xarxes socials.

Dublin Core

Títol

Els Ports es promocionaran com a destí de turisme de natura familiar a les xarxes socials.

Autor

Cinta Bonet

Descripció

L’Agència Catalana de Turisme ha presentat la campanya promocional per donar a conèixer els 8 municipis i els 47 establiments de l’entorn del Parc Natural dels Ports que compten, des del passat mes de setembre, amb la certificació de Destinació de Natura i Muntanya en Família. L'empresa Films Nòmades ha creat dos vídeos i tres càpsules audiovisuals que començaran a circular per les xarxes socials després de Setmana Santa, un data escollida per incentivar la desestacionalització del turisme a la zona. El seu productor, Santi Valldepérez, ha assenyalat que Facebook i Instagram són els canals més adequats per arribar al públic objectiu: famílies i públic sènior d’Espanya i França.

La directora dels serveis territorials d’Empresa i Coneixement, Mercè Miralles, ha destacat que est tracta d’una acció de promoció des del territori i per al territori.

El regidor de Turisme de Tortosa, Josep Monclús, ha posat en valor la riquesa patrimonial, cultural i paisatgística de l’entorn dels Ports.

Font

Cop d'ull

Data

29/01/2018

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Cinta Bonet, “Els Ports es promocionaran com a destí de turisme de natura familiar a les xarxes socials.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 3 juny de 2023, https://bibliotecaroquetes.cat/items/show/9256.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>