Els OCine de Roquetes apaguen el projector durant un temps per culpa de la pandèmia.

Dublin Core

Títol

Els OCine de Roquetes apaguen el projector durant un temps per culpa de la pandèmia.

Autor

Joaquim Domingo
Canal 21

Descripció

Durant mesos, han estat moltes les especulacions al voltant d’un tancament “definitiu” dels Ocine de Roquetes. Cert és que a causa de les restriccions, moltes multisales de la cadena van tancar durant un temps, fins que la situació millorés. Al mes de març, moltes d’elles ja han tornat a obrir, però no ha tingut la mateixa sort els cinemes de Roquetes. Tal com ho reitera el seu gerent, Paco Cabanes, es tracta d’un tancament temporal, a fi i efecte de poder tornar a la normalitat tan aviat com es pugui.

La caiguda d’espectadors als cinemes catalans ha estat del 82% respecte al gener de 2020. L’any passat es van registrar prop d’1,5 milions d’assistents als cinemes per aquestes dates, mentre que enguany s’han registrat prop de 250.000 a tot Catalunya. Abans de la pandèmia ja es parlava que el sector estava patint una davallada de públic, però la crisi sanitària ho ha acabat d’accentuar. També la cultura en general.

Font

La Marfanta

Data

12/03/2021

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Joaquim Domingo i Canal 21, “Els OCine de Roquetes apaguen el projector durant un temps per culpa de la pandèmia.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 19 març de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/14360.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>