Vídeo · L'Ajuntament de Roquetes urbanitza a la Raval de Cristo un tram del Camí del Mig per millorar la seguretat

Dublin Core

Títol

Vídeo · L'Ajuntament de Roquetes urbanitza a la Raval de Cristo un tram del Camí del Mig per millorar la seguretat
Les obres tenen un pressupost de 43.644 €

Autor

Antena Caro

Descripció

La regidora d'Urbanisme de l'Ajuntament de Roquetes, Núria Altadill, acompanyada del regidor d'Obres Públiques, Ivan Garcia, han visitat les obres d'urbanització a la Raval de Cristo d'un tram del Camí del Mig, comprès entre el C. Joan Prim i la zona industrial IMSA-TAMSA.

Núria Altadill ha ressaltat la importància d'estes obres reivindicades pels veïns perquè "es tracta d'una via important de circulació entre el nucli de la Raval de Cristo i la Carretera C-12 al límit del terme municipal, on este punt dificultava el pas de dos vehicles donada la seua amplada, i amb les obres s'ha aconseguit passar d'una secció de 4 m a 10 m prevista pel planejament".

Les obres han consistit en l'enderrocament d'un mur de pedra i desplaçament de la senyalització vertical, el soterrament de les línies de Telefònica, la instal·lació de nous punts d'enllumenat públic i la creació d'un carril per als vianants.

Estes obres que s'han executat amb un pressupost de 43.644 €.

Font

L'Ebre

Data

07/04/2021

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Antena Caro, “Vídeo · L'Ajuntament de Roquetes urbanitza a la Raval de Cristo un tram del Camí del Mig per millorar la seguretat,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 18 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/14370.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>