El CV Roquetes jugarà a Superlliga 2.

Dublin Core

Títol

El CV Roquetes jugarà a Superlliga 2.

Autor

Andreu Miralles
Canal Terres de l'Ebre

Descripció

El CV Roquetes jugarà la propera temporada a Superlliga 2, La reestructuracio que la Federació ha proposat per la segona divisió del Volei Espanyol beneficia un volei roquetes que el curs passat va fer història al jugar per primer cop el playoff d’ascens. Així les coses, la nova Superlliga 2 hauria de tenir 3 grups de 12 equips. De moment se n’han inscrit 32 entre ells, el roquetes, que ha podrà gaudir d’una oportunitat històrica per al club i per a la ciutat.
Pujar de categoria també vol dir més costos a tots els nivells i per això l’Ajuntament ha ampliat el conveni fins als 15.000 €. En això, però, encara no n’hi ha prou. Ara, el primer repte del CV Roquetes és buscar un nou entrenador. I es que el fins ara tècncic Agustín Rodriguez ha marxat al Sant Quirze.

I este treball continuarà sent apostar per la gent de casa. La plantilla es renovarà i la base la formaran 9-10 jugadors de Roquetes, per què jugadors com Sebas, Nico, o els veterans Liovi i Fernando, no seguiran. Amb tot, la plantilla serà competitiva i els reforços que arribaran ho faran pensant també en la base, la clau de l’èxit fins ara dels roquetencs. I es que l’ascens a Superlliga 2, important a nivell esportiu, pot ser el principi de molt més.

Per què després de 28 anys d’història el CV Roquetes segueix creixent. A principis de l’any passat els roquetencs tenien 90 fitxes i 8 equips. Al acabar la temporada, tot i les dificultats per la pandèmia, ja hi havia més de 156 xiquets i xiquets inscrits. Una feina de picar pedra i que ara l’objectiu es que arribe també a les escoles, per què el club i el consell esportiu del baix ebre ja treballen per poder crear la primera lliga de volei territorial.

Font

Ebredigital

Data

01/07/2021

Idioma

Català

Tipus

video/mp4

Citació

Andreu Miralles i Canal Terres de l'Ebre, “El CV Roquetes jugarà a Superlliga 2.,” Biblioteca Digital de Roquetes, consulta 20 abril de 2024, https://bibliotecaroquetes.cat/index.php/items/show/14581.

Formats de sortida

💬 Què t'ha semblat la publicació? Deixa'ns un comentari!

Etiquetes permeses: <p>, <a>, <em>, <strong>, <ul>, <ol>, <li>